Πλατφόρμα παρακολούθησης SeaTrack.gr

(Fleet Management SeaTrack.gr)

Η πλατφόρμα παρακολούθησης GPS (Fleet management SeaTrack.gr) είναι μια web εφαρμογή που μπορεί να λειτουργεί πανευρωπαϊκά χωρίς εγκαταστάσεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι ένας διακομιστής παρακολούθησης που επιτρέπει την παρακολούθηση ταυτόχρονα εκατοντάδων GPS trackers, την προβολή της θέσης τους στο χάρτη, τη δημιουργία αναφορών και ειδοποιήσεων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Fleet SeaTrack.gr είναι

Φιλικό περιβάλλον

Φιλικό περιβάλλον

Το λογισμικό μας περιλαμβάνει μια σύγχρονη πλήρως λειτουργική web εφαρμογή με σχεδίαση για επιφάνεια εργασίας και για κινητά.

Ζωντανή Παρακολούθηση

Ζωντανή Παρακολούθηση

Μπορείτε να βλέπετε το στόλο σας σε πραγματικό χρόνο χωρίς καθυστέρηση. Έχουμε διάφορες επιλογές χαρτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των οδικών χαρτών και των δορυφορικών εικόνων.

Eιδοποιήσεις

Eιδοποιήσεις

Το λογισμικό παρέχει άμεσες email ειδοποιήσεις ή SMS. Για να μπορείτε να ελέγχετε περιπτώσεις σκληρής συμπεριφοράς οδήγησης, όπως η ταχύτητα και τα καύσιμα, το geo-fencing και πολλοί άλλοι τύποι ειδοποιήσεων.

Αναφορές

Αναφορές

Το λογισμικό μας υποστηρίζει απλό ιστορικό τοποθεσίας, ταξίδι, διάγραμμα και συνοπτικές αναφορές. Μπορείτε να προβάλετε δεδομένα ή  να πραγματοποιήσετε εξαγωγή και λήψη ενός αρχείου του Excel. Η ιστορία μπορεί επίσης να προβάλλεται στον χάρτη παρέχοντας οπτική αναπαράσταση.

Φιλικό περιβάλλον

Εύκολη πλατφόρμα ιδανική για αρχάριους (Easy platform ideal for beginners): Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση του σε κάθε συσκευή smartphone mobile, desktop, tablet, μετατρέποντας τα ουσιαστικά ως κέντρο έλεγχου του στόλου σας. O πίνακας ελέγχου του λογισμικού είναι δομημένος με τρόπο εύχρηστο και απλό προς το χρήστη με πολλές λειτουργίες.

Δημιουργία προσαρμοσμένων κανόνων (Create custom rules): Με την πλατφόρμα Fleet management SeaTrack.gr μπορείτε να προσαρμόσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού και να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Μπορείτε να

 • Δημιουργήσετε προφίλ διαχείρισης στόλου με περισσότερους χρήστες,

 • Διαχειριστείτε τα ταξίδια σας ανά πάσα στιγμή θέτοντας κανόνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας,

 • Δημιουργήσετε υπολογαριασμούς (users),

 • Κάθε χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί μόνο τα οχήματα για τα οποία είναι εξουσιοδοτημένος,

 • Δυνατότητα δημιουργίας ομάδων για διαχωρισμό των σκαφών/οχημάτων, ανά περιοχή ή τμήματος για ευκολότερη παρακολούθηση,

 • Ρύθμιση του ορίου ταχύτητας/ σκάφος-όχημα

Η πλατφόρμα Fleet management SeaTrack.gr είναι προσαρμόσιμη σε κάθε ανάγκη του τελικού χρήστη και φιλοδοξούμε να γίνουμε το δεξί χέρι κάθε εταιρείας εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο. Είναι διαθέσιμη σε mobile app (Android, ΙOS) για να έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο.

Δείτε τα πακέτα που διαθέτουμε και επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει.

Έλεγχος τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο

(Real time location tracking)

Καταγραφή των σκαφών/οχημάτων σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) σε ολόκληρη την Ευρώπη: Η λειτουργία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί επιτρέπει να δείτε σε λίστα τα σκάφη/οχήματά σας, την τρέχουσα θέσης τους, το τελευταίο χρόνο σύνδεσης, τις συντεταγμένες, την κατεύθυνσή τους, τη διαδρομή που έχουν ακολουθήσει και πολλά ακόμα που εσείς θέλετε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή.

Ειδοποιήσεις – Alerts

Ο διαχειριστής ή ο χρήστης του εταιρικού στόλου ειδοποιείται αυτόματα με sms, email σε περίπτωση που παραβιαστούν συγκεκριμένα όρια που έχουν οριστεί από την εταιρεία, όπως

 • η ταχύτητα του οχήματος,

 • η γεωγραφική του θέση (λειτουργία γεωπερίφραξης),

 • η θερμοκρασία του ψυγείου και άλλα

Αναφορά παραγωγικότητας (Report productivity)

Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε λεπτομερείς αναφορές για τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν, την οδηγική συμπεριφορά, τις καταναλώσεις κλπ επιτρέποντας σας να αναλύσετε τα δεδομένα και να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις βελτίωσης των υπηρεσιών σας. Οι αναφορές  μπορούν να αυτοματοποιηθούν διευκολύνοντας τον όγκο των εργασιών σας.

Τι προσφέρουμε στην πλατφόρμα Fleet management SeaΤrack.gr

 • On-demand προσαρμοσμένες αναφορές (για την ταχύτητα και την θέση, για την διάρκεια μετακίνησης, για τις στάσεις, για την προβολή και τη διαδρομή στο χάρτη,τεχνικές αναφορές όπως (έλεγχος ΚΤΕΟ, αποκλίσεις Km),

 • Διατηρούμε τα ιστορικά δεδομένα παρακολούθησης (διαδρομές, στάσεις, συμβάντα ..) που μπορείτε να σχεδιάσετε στο χάρτη ή να κάνετε λήψη στο CSV,

 • Καταγραφή των επιδόσεων των οδηγών (δημιουργία προφίλ του οδηγού όπως απότομες επιταχύνσεις, ταχύτητα κλπ.),

 • Έχετε τη δυνανατότητα να εξάγετε τις αναφορές σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση,

 • Μπορείτε να τις εκτυπώσετε και να σταλούν άμεσα όπου εσείς ορίσετε.

Στατιστικά στοιχεία (Statistics)

Πρόκειται για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας εμφανιζόμενες σε γραφικές παραστάσεις ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του στόλου σας με μια ματιά και να κάνετε με εύκολο τρόπο την σύγκριση με προηγούμενες αναφορές. Ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται

 • Ώρες κίνησης/στάσης,

 • Χιλιόμετρα που διανύθηκαν,

 • Κατανάλωση καυσίμων,

 • Ταχύτητα επιτάχυνση και άλλα

Βασικές Οθόνες