SeaTrack.gr

Η SeaTrack.gr είναι μία σύγχρονη εταιρεία που αναπτύχθηκε το 2017 με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση συστημάτων GPS με ιδιόκτητους Servers.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και είναι σε θέση με το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της (Μηχανικούς Η/Υ, Τεχνικούς Τηλεπικοινωνιών, Marketing Επιχ/σεων) να προτείνει και να υλοποιεί λύσεις για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους.

Τα συστήματά μας και οι συσκευές GPS Trackers με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους είναι διεθνώς πιστοποιημένα και μπορούν να επιλύσουν πολλά προβλήματα ασφαλείας. Μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σκάφος ή όχημα σε οποιαδήποτε εταιρεία από 1 ή 100 οχήματα.

Στοχεύουμε ψηλά γι’ αυτό και οι σχέσεις με τους πελάτες μας είναι σχέσεις εμπιστοσύνης, μοναδικές και μακροχρόνιες. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την SeaTrack.gr κερδίζει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εάν θέλετε να μας γνωρίσετε απλά καλέστε μας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Είμαστε δίπλα σας. Η ομάδα SeaTrack.gr

Στοχεύουμε σε υγιείς συνεργασίες, ξεκάθαρες συμφωνίες βασισμένες στην ειλικρίνεια και την αξιοπιστία. Είμαστε μια ομάδα με αξίες και αναζητάμε το ίδιο και από τους συνεργάτες μας είτε είναι προμηθευτές ή πελάτες. Επιθυμούμε μακροχρόνιες σχέσεις, ειλικρινή συνεργασία και τήρηση των υποσχέσεων, ο επαγγελματισμός είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη των σχέσεων μας. Με αυτό τον τρόπο επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε. Εάν έχετε την ίδια φιλοσοφία με εμάς θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε.

 • Να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας για να σας δώσουμε κατάλληλες λύσεις
 • Να λειτουργούμε ομαδικά
 • Να είμαστε ειλικρινείς
 • Να έχουμε σχέσεις εμπιστοσύνης
 • Να αντιμετωπίζουμε δυναμικά τις προκλήσεις

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της SeaTrack.gr, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους θα μπορέσουν να  ικανοποιήσουν τις σύνθετες απαιτήσεις των εφαρμογών μιας επιχείρησης, να επιτύχουν οικονομίες κλίμακάς, προκειμένου να δημιουργηθεί η κατάλληλη πληροφοριακή υποδομή που θα επιτρέψει την επίτευξη των ποσοτικών και ποιοτικών στόχων της επιχείρησης.

O στόχος της εταιρείας μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να “τρέξουν” με επιτυχία την παρακολούθηση των επιχειρήσεων και να πάρουν περισσότερα ενώ δαπανούν λιγότερα. Προσφέρουμε λογισμικό που δίνει απόλυτη ελευθερία, χωρίς περιορισμούς ή υποχρεώσεις.

Έχουμε ιδιόκτητους Servers και παρέχουμε μια σειρά επιλογών ώστε να φιλοξενήσουμε κάθε επιχείρηση με διαφορετικές ιδιαιτερότητες.

 1. Εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία SeaTrack.gr με οποιοδήποτε internet browser.
 2. Συνδέετε στην υπηρεσία SeaTrack.gr όσα σκάφη ή οχήματα χρειάζεστε,
 3. Κάνετε τις τροποποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας και ολοκληρώνετε τη διαδικασία.

Είστε έτοιμοι να δείτε τα αποτελέσματα. Το σύστημα μας διαθέτει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης εφαρμογής εξαιρετικά φιλικής και στον άπειρο χρήστη.  Το λογισμικό παρακολούθησης GPS είναι συμβατό με περισσότερους από 500 ιχνηλάτες (trackers) GPS.

 1. Μείωση του κόστους λειτουργίας (συντήρησης, υπερωριών, κατανάλωσης καυσίμων, έξοδα επικοινωνίας),
 2. Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό,
 3. Έλεγχος και ασφάλεια της περιουσίας σας,
 4. Καλύτερη εκμετάλλευση των οχημάτων σας και των δρομολογίων,
 5. Αύξηση της παραγωγικότητας /σκάφος-όχημα (προστασία φορτίου, αυτοματοποίηση παραγγελιών),
 6. Αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων,
 7. Βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών σας,
 8. Χαμηλό κόστος
 1. Αυτόματες ενημερώσεις στην τελευταία έκδοση λογισμικού,
 2. Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας,
 3. Ελέγχουμε την απόδοση του διακομιστή παρέχοντας χαμηλό αριθμό καταχωρημένων συσκευών ανά διακομιστή και χρήση CPU κάτω από το 50%,
 4. Δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων κίνησης όταν χαθεί η επικοινωνία και αποστολή αυτών αμέσως μόλις αποκατασταθεί.

Το μηνιαίο κόστος εξυπηρέτησης εξαρτάται από τις ανάγκες σας και το σχέδιο τιμολόγησης που θα επιλέξετε.

Έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Ζητήστε μια προσφορά, στείλτε μας μια ιδέα, ρωτήστε για εμάς. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στα μηνύματα σας.